Policy
PGBM teknik AB är ett företag som vänder sig till kunder som söker hjälp med renovering eller förnyelse av sitt hus, villa eller lägenhet. Vi erbjuder ett stort antal tjänster inom hantverk. Vår mångåriga erfarenhet har visat sig vara av stort värde för kunden, att kunna få hjälp med det mesta av ett och samma företag.

Förtroende byggs upp och kontakten förblir med samma person/er hela tiden. Företaget startades 1992 och har varit etablerat söder om Stockholm tills år 2000 då vi flyttade till Vallentuna. Vi har haft många och väldigt trogna kunder genom åren vilket vi är tacksamma för.

Garanti
Vår långa erfarenhet, bra produkter, ett professionellt förhållningssätt och många referenser är vår garanti för att kunden ska bli nöjd.

Delaktighet
Innan du tar kontakt med oss för en kostnadsfri offert så tänk igenom vad du vill ha gjort och hur du vill det ska bli. Vi kan givetvis guida dig och visa på olika lösningar för bästa slutresultat. Gör gärna en enkel skiss i förväg – bra som underlag när vi diskuterar vidare. Tänk också på var du vill placera nya eluttag, vattentillgång etc.